Frank van ’t Hof op naaktkalender Radio Veronica
zaterdag 22 juni 2024

Frank van ’t Hof op naaktkalender Radio Veronica

Frank van ’t Hof moet binnenkort naakt poseren voor een kalender van Radio Veronica. De middagshow-dj verloor het radiospel De Naakte Waarheid van zijn collega Wouter van der Goes.

Voor het kennismakingsspel moest het duo vragen van luisteraars eerlijk beantwoorden aan een leugendetector. Degene die volgens de leugendetector het vaakst loog, moet met de billen bloot. Dat bleek dus Frank, werd vrijdag bekend. Wout & Frank is elke werkdag te horen tussen 16.00 en 19.00 uur.

Frank bleek de afgelopen drie weken één keer meer te hebben gelogen dan Wouter, namelijk vijf keer. In alle gevallen zei hij ‘nee’ terwijl de leugendetector uitwees dat het antwoord ‘ja’ moest zijn. Zo loog Frank over of hij seks had gehad op werk, over of hij het gaaf vindt om bekend te zijn, en of hij voor een extra ton salaris per jaar Wouter uit de show zou knikkeren.

Ook over of hij iets aan zichzelf zou verbouwen was hij niet eerlijk. Frank antwoordde nee, terwijl het ja moest zijn. De doorslag gaf de vraag of het klopt dat hij zijn eigen kleding nooit uitzoekt. Hij antwoordde nee, maar het blijkt een leugen: zijn verloofde doet dat voor hem.

Waar Wouter beweerde dat hij zichzelf géén betere dj vond dan Frank, wees de leugendetector iets anders uit. Ook zei Wouter zichzelf te typeren als burgerlijk, en beweerde hij zijn sportauto’s níet gekocht te hebben voor zijn imago. Allebei leugens. Tot slot beweerde Wouter het thuis voor het zeggen te hebben, wat niet waar is.

Komende week gaat Frank naakt op de foto. Daarvan wordt een verjaardagskalender gemaakt die Radio Veronica de komende tijd als goodie weggeeft aan luisteraars en die dus de komende jaren nog op menig toilet zal prijken.

Bron: Mediahuis Radio/BM
Foto: Mark Engelen/Radio Veronica

Bericht delen