dinsdag 20 februari 2018

Frank Evenblij sportdeskundige Veronica Ochtendshow

Frank Evenblij is voortaan iedere maandagochtend te horen in de Veronica Ochtendshow met Giel Beelen. De presentator en programmamaker verzorgt rond 8.45 uur de wekelijkse sportupdate in het ochtendprogramma.

Evenblij bespreekt in zijn sportcolumn op geheel eigen wijze alle hoogtepunten van het afgelopen sportweekend waarbij er aandacht is voor alle sporten, van voetbal tot snooker. Ook de Olympische Winterspelen in Pyeongchang worden in de sportupdate uitvoerig besproken. Evenblij geeft Veronica-luisteraars in februari alle ins en outs van het sportevenement.

Giel Beelen: “We zijn ontzettend blij met Frank Evenblij als vaste sportdeskundige van de Veronica Ochtendshow. Hij zorgt er met de sportupdate voor dat zelfs ik sport leuk vind. Alle zin en onzin van het sportweekend vat hij in een paar minuten samen.”

Frank Evenblij: ”Giel Beelen en ik kennen elkaar al heel lang. Toen ik gevraagd werd voor de sportupdate heb ik direct ‘ja’ gezegd. Het is geweldig om de week te beginnen bij Veronica met een update van het mooiste sportnieuws.”

Evenblij is ook wekelijks op vrijdag bij NPO Radio 1 te horen met Bureau Sport Radio. Eerder was hij ook op KXradio actief.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen