dinsdag 16 januari 2018

Finalisten 100% NL Awards bekend

Radiozender 100% NL heeft de finalisten bekendgemaakt die kans maken op een 100% NL Award 2014. De awards worden uitgereikt in 4 categorieën. Luisteraars konden per categorie stemmen op 10 genomineerden. Nu is duidelijk welke 3 finalisten per categorie met elkaar de strijd aan zullen gaan.

De finalisten zijn:

Artiest van het Jaar: Marco Borsato, Nick & Simon en The Common Linnets
Album van het Jaar: Guus Meeuwis – Hollandse Meesters, Jan Smit – Jij & Ik en The Common Linnets – The Common Linnets
Hit van het Jaar: Chef’Special – In Your Arms, Mr. Probz – Nothing Really Matters en Nielson – Sexy Als Ik Dans
Nieuwkomer van het Jaar: Dotan, Sjors van der Panne en The Common Linnets

De artiesten zijn door 100% NL-jock Lex Gaarthuis verrast met hun nominatie(s) in de vorm van een speciale LP. Zo werd Jan Smit overvallen tijdens de opname van zijn nieuwe single in de studio in Volendam. Sjors van der Panne liep nietsvermoedend een lunchtentje binnen en stuitte op een cameraploeg van RTL Boulevard en de microfoon van 100% NL. Guus Meeuwis kreeg in zijn eigen Brabant te horen dat hij zich onder de finalisten mag scharen en Nielson werd op heterdaad ‘betrapt’ in de kroeg. De Haarlemse band Chef’Special kreeg ook een speciale boodschap van Lex Gaarthuis; zij zijn nog in de strijd voor de 100% NL Award Hit van het Jaar.

Tot en met zondagavond 1 februari kan op de finalisten worden gestemd via: www.100p.nl/awards2014. De 100% NL Awards worden op dinsdag 3 februari 2015 in Club Ziggo aan de winnaars uitgereikt.

Vorig jaar zijn Ilse DeLange, Marco Borsato, Nielson & Miss Montreal en Niels Geusebroek verkozen tot de winnaars van de 100% NL Awards 2013.

Bron: 100% NL

Bericht delen