Ferry Maat terug op de Nederlandse radio met Soulshow
woensdag 23 juni 2021

Ferry Maat terug op de Nederlandse radio met Soulshow

Radiolegende Ferry Maat keert terug op de Nederlandse radio. De Soulshow is vanaf dit weekend elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren op Jamm FM via FM 104.9, DAB+, verschillende radioportals en www.jammfm.nl.

Ferry Maat’s Soulshow is al bijna 50 jaar een begrip bij iedere liefhebber van soul-, funk- en discomuziek. De Soulshow begon in 1973 bij Radio Noordzee Internationaal. Daarna was het programma onder meer te horen op Radio 3 (TROS), Radio 10, Radio 538, Radio Veronica en als laatste op Sublime FM in 2013. In 2015 richtte Ferry zijn eigen internet radio station Soulshow Radio op, 24 uur per dag te beluisteren via soulshow.nl.

Zaterdag keert Ferry Maat’s Soulshow weer terug in Nederland. Jamm FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel, ook via FM en DAB+ te ontvangen in de stadsregio Amsterdam. Ferry zal de Soulshow wekelijks vanuit Bonaire maken, waar hij woont. De Soulshow past naadloos in de programmering van Jamm FM, de zender staat muzikaal geheel in het teken van soul, funk, disco en dance.

Ferry Maat: “Ik ben enorm blij dat ik na acht jaar weer terugkeer op de Nederlandse radio bij een zender die qua muziek sterk beïnvloed is door de erfenis van de Soulshow!”

Bron: Jamm FM/BM

Bericht delen