dinsdag 16 januari 2018

Ferry Maat komt met Soulshow app

Na zijn online radiostation komt Ferry Maat met een app én een theatershow. Via de app, die opent met de beroemde Soulshow-jingle van de Amerikaanse dj Wolfman Jack, zijn nieuwe en oude uitzendingen van de Soulshow te beluisteren én 24 uur per dag de typische Soulshow-muziek.

Spreekbuis.nl sprak met dj Ferry Maat, die een begrip werd als presentator van het legendarische radioprogramma. Sinds kort is de Soulshow weer te beluisteren via Soulshow.nl. Ferry Maat presenteert ook de Soulshow on Tour. Dat wordt een live show in het theater. “Ik draai de populaire platen van toen, de jingles en ik presenteer. Ik kom daar ook de mensen tegen die zijn opgegroeid met de Soulshow.”

Maat lanceerde eerder dit jaar zijn eigen online radiozender Soulshow, waar hij elke donderdagavond een nieuwe Soulshow ten gehore brengt. Op de zender zijn verder non-stop funk, soul en disco hits van toen en nu te beluisteren. Tevens brengt Maat oude opgepoetste afleveringen uit 40 jaar Soulshow terug op de radio. Vanavond zendt hij zijn eerste Soulshow-aflevering van 1973 uit.

Bron: Spreekbuis.nl/Broadcast Magazine

Bericht delen