Fabienne de Vries naar New Business Radio
dinsdag 20 februari 2018

Fabienne de Vries naar New Business Radio

Fabienne de Vries verzorgt vanaf morgen de presentatie van het programma Let’s Talk Business op zakenzender New Business Radio. De voormalig TMF VJ keert hiermee terug bij het medium waarmee ze haar carrière begon: radio. De Vries neemt het programma in wisselende presentatie met onder meer Ron Lemmens, Rick van Velthuysen en Folkert Tempelman voor haar rekening.

De Vries: “Oude liefde roest niet zeggen ze weleens en dat geldt ook voor mijn liefde voor radio maken! Ik heb enorm veel zin om bij New Business Radio aan de slag te gaan en hiermee mijn huidige werkomgeving, de zakelijke markt, weer te combineren met media. Nadat ik met presentatie en coaching de zakelijk markt in ben gegaan, ga ik nu ook weer vanuit de zakelijke markt presenteren. De cirkel is voor mij dus weer rond! In Let’s Talk Business kan ik ook nog eens mijn nieuwsgierigheid kwijt om het ondernemersverhaal van onze gasten goed over de bühne te brengen. Een superleuke uitdaging!”

“Voor ons is de komst van Fabienne weer een mooie stap in de verdere ontwikkeling van New Business Radio, maar zeker ook voor de Radiofabriek. Online radio wordt volwassen! Voor mij persoonlijk is de komst van Fabienne ook nog eens een weerzien met een oud-collega, waarmee ik samen de beginjaren van The Music Factory (TMF) heb mogen meemaken. Leuk dus, dat we ruim 20 jaar later opnieuw gaan samenwerken!”, aldus Lars Schotanus, directeur van YPCA, De Radiofabriek. 

Let’s Talk Business is een platform voor ondernemende mensen met inspirerende verhalen. In het programma gaat het uiteraard over business maar vooral ook over de persoonlijke visie en ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Bericht delen