dinsdag 16 januari 2018

Ewald van Liempt naar RADIONL

Muziekzender RADIONL gaat maandag 16 februari van start met gepresenteerde programma’s die specifiek zijn gericht op de provincie Noord-Brabant. Ewald van Liempt presenteert vanaf die datum het ochtendprogramma Lekker Ewald.

Het is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur via de Brabantse FM-frequentie 93.6 te horen bij de Hollandse muziekzender. Die plek in de programmering is de Eindhovense radiopresentator niet vreemd. Eerder al maakte hij een succesvol muziekprogramma bij Omroep Brabant op hetzelfde tijdslot.

“Ik zie er naar uit om op deze voor mij vertrouwde tijd drie uur lang de leukste verstaanbare Hollandse liedjes te draaien, aangevuld met de muziek van typisch Brabantse artiesten. Die combinatie is uniek en er valt de komende tijd dan ook veel te genieten op 93.6 FM”, aldus Van Liempt in een reactie.

De Brabantse radiofanaat heeft inmiddels een aardige staat van dienst. Hij presenteerde programma’s bij onder andere 3FM, Radio 2 en Radio 6 en is naast zijn werk als programmamaker werkzaam als coach bij de Radio Academy, waar hij zowel beginnende als gevorderde radiomakers de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Bron: RADIONL

Bericht delen