Evers Staat Op vanuit Zuid-Korea
dinsdag 20 februari 2018

Evers Staat Op vanuit Zuid-Korea

De 538-ochtendshow Evers Staat Op in Pyeongchang komt vanaf aanstaande maandag twee weken lang live vanaf de Winterspelen aan de andere kant van de wereld.

De 538-studio staat in het Holland Heineken House en op deze manier zijn de luisteraars zo dicht mogelijk bij het Olympisch vuur. Edwin Evers en zijn team ontvangen elke dag Olympische sporters direct na de wedstrijden en huldiging in de 538-radiostudio in Zuid-Korea. 

Radio 538 omarmt sport en Oranje in het bijzonder en zendt als partner van NOC*NSF twee weken uit vanuit het hart van de Olympische Spelen. Edwin Evers, Rick Romijn, Niels van Baarlen, Jelte van der Goot en cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop volgen de sporters in hun strijd naar het Olympisch goud.

Verschillende topsporters, medaillewinnaars en de coaches, maar ook artiesten en prominenten komen langs in de 538-studio. Er staan de komende weken optredens gepland van onder andere André Hazes, VanVelzen en DI-RECT.
 
Tijdens de Olympische Spelen is er bij Evers Staat Op iedere ochtend een Nederlands nummer in het Koreaans te horen, waarna het aan de luisteraars is om de hit te raden. Zodra het nummer geraden is, kunnen de luisteraars via de 538 app meedoen aan 538Koreoke en de hit zelf in het Koreaans zingen. 
 
Evers Staat Op in Pyeongchang is van maandag 12 tot en met vrijdag 23 februari te horen tussen 6.00 en 10.00 uur op Radio 538 en te volgen via 538.nl.

Bron: 538/BM

Bericht delen