dinsdag 16 januari 2018

Eva Koreman van Q-music naar 3FM

Per 1 september versterkt Eva Koreman het BNN-radioteam op NPO 3FM. De talentvolle radiovrouw maakt donderdag in haar programma Joep & Eva bekend dat ze Q-music verruilt voor een nieuw radioavontuur bij BNN op NPO 3FM.

Op welke tijden Koreman straks te horen is wordt later bekend gemaakt.

Koreman: “Een nieuwe omgeving, nieuwe mogelijkheden, een nieuw programma: ik vind het geweldig m bij BNN op 3FM radio te gaan maken. Aan de andere kant is het ook een lastige stap omdat ik afscheid moet nemen van mijn vrienden van Q-music en dus ook van Joep. Ik kijk heel erg uit naar wat er komen gaat en kijk met veel liefde terug op mijn tijd bij Q-music.”

Tessel van der Lugt, hoofd Radio BNN-VARA: “Ik ben blij. Met Koreman verwelkomen we alweer een groot radiotalent bij BNN. Ze heeft een eigen geluid, is slim en vrouw. En daarmee is ze een perfecte aanvulling op ons mannenteam. Want helaas zijn er nog altijd te weinig vrouwen in radioland te vinden. Zij maakt het verschil. Ze staat haar mannetje.”

Eva werkt sinds augustus 2010 bij Q-music. Sinds 2014 presenteert ze samen met Joep Roelofsen het programma Joep & Eva. Daarnaast presenteert ze ook iedere vrijdagmiddag een programma op KXradio.

Bron: BNN-VARA

Bericht delen