Efteling Kids Radio schrapt gepresenteerde programma’s vanaf 1 april
zondag 28 maart 2021

Efteling Kids Radio schrapt gepresenteerde programma’s vanaf 1 april

De Efteling zet het mes in Efteling Kids Radio. Alle gepresenteerde programma’s op de zender worden per 1 april stopgezet.

Efteling Kids Radio is vanaf die datum een station met non-stop muziek. “De focus zal nog meer op muziek voor jonge kinderen komen te liggen en liveshows gaan uit de programmering”, verduidelijkt een woordvoerder. Tessa Mol, Mark van Poppel en Marjolein Vos-Monsieurs zijn inmiddels al gestopt met hun gepresenteerde programma’s. Afgelopen najaar won het station nog de Online Radio Award 2020.

Zenderbaas en dj Arnoud Schellenberg: “Woensdag 31 maart neem ik na 12,5 jaar afscheid van de organisatie met de allerlaatste liveshows van de zender. Dat is niet mijn keuze, maar de pijn wordt verzacht. De mooie herinneringen, samenwerkingen en de voldoening over wat ik op professioneel en persoonlijk vlak bereikt en geleerd heb overheersen namelijk. En vooral de enorme hoeveelheid steunbetuigingen van luisteraars, collega’s, vrienden en vakgenoten heeft mij in de afgelopen weken heel goed gedaan.”

Efteling Kids Radio is momenteel alleen te horen via internet en diverse (digitale) radiopakketten. In het verleden heeft de radiozender ook uitgezonden via de FM en DAB+.

Bron: Looopings/BM

Bericht delen