Edwin Evers naar Olympische Winterspelen
dinsdag 16 januari 2018

Edwin Evers naar Olympische Winterspelen

538 volgt de Nederlandse Olympische sporthelden deze winter in de strijd naar het Olympisch goud en gaat mee naar Pyeongchang in Zuid-Korea. De ochtendshow Evers Staat Op in Pyeongchang wordt in februari twee weken lang live uitgezonden. Evers en zijn team ontvangen de topsporters en artiesten in de 538-studio in het Holland Heineken House.

Van maandag 12 tot en met vrijdag 23 februari is Evers Staat Op in Pyeongchang te horen op de reguliere tijden in de ochtend. Evers: “Ik draag de Oranje sporters een warm hart toe en moedig ze graag aan, waar ook ter wereld. Het is echt te gek om ze meteen na de wedstrijd en huldiging te mogen ontvangen in onze studio.”

Dave Minneboom, radiodirecteur 538: “De Olympische Spelen zijn het grootste sportevenement van de wereld. 538 omarmt sport en Oranje in het bijzonder en daarom verschepen we onze mobiele radiostudio naar Pyeongchang om vanuit het Olympisch centrum spraakmakende radio te maken. Op deze manier zijn onze luisteraars zo dicht mogelijk bij het Olympisch vuur.

Bron: 538/BM

Bericht delen