Edith den Doosch terug op de radio bij EASY FM
zaterdag 22 augustus 2020

Edith den Doosch terug op de radio bij EASY FM

Edith den Doosch was in de jaren ’80 en ’90 een bekende vrouwelijke dj. Ze was destijds te horen bij de Amsterdamse jongerenzender W.A.P.S., bij New Dance Radio, Sun FM, Radio 10, Q The Beat, Radio Veronica en bij Radio 538.

Edith den Doosch gaat vanaf 31 augustus bij EASY FM dagelijks het tijdslot van 13.00 tot 17.00 uur vullen met Easy @ Work. Momenteel wordt dat gepresenteerd door Stefan Brau die doorschuift naar 17.00 tot 19.00 uur. Gevolgd door Ron Bisschop van 19.00 tot 20.00 uur.

EASY FM start 31 augustus met de nieuwe programmering en heeft hiervoor diverse nieuwe presentatoren aangetrokken. De avond wordt gevuld met informatieve talkshows. Onlangs werd bekendgemaakt dat Jörgen Raymann een programma krijgt op zondag om 19.00 uur. Jan van Veen blijft ook te horen op zondagavond met Candlelight.

Programmaleider Arno van Boven: “Met het aantrekken van Edith den Doosch hebben we de beste vrouwelijke dj van Nederland binnengehaald en met eindredacteur en presentator Ron Bisschop gaan we ons de komende tijd nog meer richten op lokaal nieuws. We beschikken over een aantal journalisten en nieuwslezers, waaronder Edvard Niessing. We bouwen aan een eigen nieuwsdienst. Nu de programmering staat als een huis, de zender op de kaart is gezet door marketing en de kinderziekten eruit zijn, is het nu tijd om de nieuwsvoorziening naar een hoger level te tillen.”

EASY FM is te beluisteren op 95.5 mhz rond Almere, via DAB+ kanaal 10c, via de kabel, app en wereldwijd online via www.easyfm.nl.

Bron: EASY FM/BM

Bericht delen