Drie nieuwe presentatoren op 40UP Radio
zaterdag 3 maart 2018

Drie nieuwe presentatoren op 40UP Radio

Vanaf 3 maart zijn er drie nieuwe presentatoren op 40UP Radio actief, namelijk actrice en programmamaker Mouna Goeman Borgesius, oud Radioman van het Jaar Ton Lathouwers en journalist en filmmaker Bram van Splunteren.

Mouna Goeman Borgesius presenteert haar programma de ene week alleen en de andere week zijn Margot Dames en Lisa de Rooy te gast. Time in a bottle is een vrolijk, licht melancholisch muziekprogramma, waarin Goeman Borgesius onderzoekt wat voor rol de muziek van de afgelopen veertig jaar in haar leven heeft gespeeld. Uitzending: zondag van 20.00 – 21.00 uur.

Oud Radioman van het Jaar Ton Lathouwers hoor je elke zaterdag van 20.00 – 21.00 uur met zijn programma Blue Sky. Lathouwers begon in de jaren ‘80 als programmamaker bij het publieke Veronica. Daarna was hij in de de jaren ‘80 en ‘90 één van de initiatiefnemers van de radiozenders Radio 10, Sky Radio, Radio 538 en het huidige Radio Veronica.

Bram van Splunteren is freelance filmmaker en vanaf nu op dinsdag van 20.00 – 21.00 uur te horen. Voor de VPRO tv maakte hij internationaal geroemde documentaires over Nick Cave, John Hiatt, Iggy Pop en The Red Hot Chili Peppers. Voor zijn tijd bij de VPRO tv, werkte hij als journalist voor Muziekkrant Oor, als radiomaker voor de KRO (de Noenshow), VARA (Moondogs), en de VPRO (De Wilde Wereld). In The Future Of Rock & Roll draait Van Splunteren wekelijks een spannende mix van oud dat nog als nieuw klinkt, en nieuw dat oud en vertrouwd klinkt.

Bron: 40UP Radio/BM

Bericht delen