Domien Verschuuren verlengt contract bij Qmusic
maandag 23 augustus 2021

Domien Verschuuren verlengt contract bij Qmusic

Domien Verschuuren heeft maandagmiddag een nieuw contract getekend bij Qmusic. Hij zal ook de komende drie jaar te horen zijn in de middag bij de radiozender.

Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic: “Domien is een ontzettend goede radiomaker en hij heeft de afgelopen tijd bewezen dat hij als geen ander aanvoelt wat speelt bij de luisteraars. Ook is hij inmiddels een gevestigde naam als presentator van de Top 40. We zijn blij dat zijn unieke sound de komende drie jaar nog bij Qmusic te horen is.”

Domien Verschuuren: “Er was voor mij geen enkele twijfel om voor drie nieuwe jaren Q-middagshow en Top 40 te tekenen. Ik voel me hier als een vis in het water en kijk er enorm naar uit om ook de komende jaren samen met Anton en de luisteraars van Qmusic de werkdag af te sluiten en de avond in te luiden!”

Domien Verschuuren en nieuwslezer Anton Griep zijn vanaf nu weer elke werkdag te horen in de Q-middagshow tussen 16.00 en 19.00 uur. Ze maken vanaf nu radio vanuit de vernieuwde Qmusic-studio. Ook de ochtend-dj’s Mattie en Marieke zijn weer teruggekomen van vakantie.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen