Domien Verschuuren presenteert Top 40
maandag 17 december 2018

Domien Verschuuren presenteert Top 40

Dj Domien Verschuuren gaat vanaf januari de Nederlandse Top 40 presenteren bij Qmusic. Hij treedt hiermee in de voetsporen van bekende dj’s als Lex Harding, Erik de Zwart, Wessel van Diepen en Jeroen Nieuwenhuize, die de Top 40 eerder presenteerden.

Domien Verschuuren verheugt zich op de komst van de Top 40 naar Qmusic: “Toen ik een klein half jaar geleden besloot de overstap te maken naar Qmusic had ik nog niet durven dromen dat ik ook deze prachtklus erbij zou krijgen. De Top 40 is veruit de bekendste en meest gevestigde hitlijst op de Nederlandse radio en ik ben heel trots dat ik deze wekelijks mag presenteren.”

De Nederlandse Top 40 is sinds januari 1965 te horen op de radio. De eerste jaren zat de lijst wekelijks bij Radio Veronica en later op Radio 3. De afgelopen 25 jaar werd de Top 40 bij Radio 538 uitgezonden. Een populair onderdeel is de Alarmschijf, die ook naar Qmusic verhuist. De Top 40 is als hitlijst zo gevestigd dat ‘Top 40’ een muziekgenre op zich is geworden. Op 1 januari trapt Qmusic af met het Top 40-jaaroverzicht.

Bron: Qmusic

Bericht delen