Domien Verschuuren naar Qmusic
woensdag 20 juni 2018

Domien Verschuuren naar Qmusic

Domien Verschuuren stapt over van 3FM naar Qmusic. De radio-dj zal daar de middagshow presenteren. Wanneer Verschuuren precies start, wordt later bekend.

Dave Minneboo, Zendermanager bij Qmusic, meent met Verschuuren een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis te halen. “Domien is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars, iets wat we bij Qmusic hoog in het vaandel hebben staan.”

Verschuuren is op zijn beurt 3FM en BNNVARA dankbaar voor alle jaren radio maken. “Ik heb met fantastische mensen mogen samenwerken. Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!”

Sinds 2006 is Verschuuren (30) te horen bij 3FM, waar hij verschillende shows voor zijn rekening nam. In 2007 sleepte hij de Marconi Award voor Aanstormend Talent in de wacht. In 2014 maakte hij zijn debuut in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Eind 2016 volgde hij Giel Beelen na zijn vertrek op in de ochtend, waar hij nu te horen is tussen 06.00 en 09.00 uur.

Tot de komst van Verschuuren is Stephan Bouwman te horen in het middagtijdslot.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen