Dit is de line-up van de Veronica Express 2023
maandag 22 mei 2023

Dit is de line-up van de Veronica Express 2023

Op vrijdag 9 juni vertrekt de Veronica Express vanuit Hilversum voor een muzikale reis door Nederland. Radio-dj’s en luisteraars worden op deze treinreis vergezeld door een line-up van artiesten bestaande uit Ilse DeLange, Thijs Boontjes, Sven Figee, Ed Struijlaart, Blackbird, Marlon Pichel en Jana Mila.

Met Hilversum als begin- en eindstation pikt de trein gedurende de dag haar passagiers op door heel het land. Onderwijl worden de radio-uitzendingen gemaakt vanuit de speciaal daarvoor ingerichte studio-coupé, waar de artiesten worden uitgenodigd live muziek ten gehore te brengen.

Een bijzondere ervaring die de hele dag live te volgen is op Radio Veronica en via radioveronica.nl. Luisteraars maken tot en met vrijdag 26 mei kans op treintickets voor de Veronica Express.

Veronica Expres

Tijdens deze tweede editie van de Veronica Express worden steden in alle windrichtingen aangetikt. Om 9.00 uur vertrekt de trein vanuit Hilversum, om vanuit daar luisteraars en artiesten op te pikken in onder meer Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Enschede en Meppel.

Aan het eind van de dag arriveren alle treinreizigers in de Radio Veronica-studio in Hilversum, waar zij met open armen ontvangen worden in de show Soundz Live. Tijdens een extra lange, vier uur durende uitzending zullen de artiesten uit de Veronica Express hun muziek ten gehore brengen tijdens verschillende live sessies.

Bron: Talpa Network/BM
Foto’s: Ben Houdijk/Talpa

Bericht delen