Dirk Scheele start als dj bij Hallokids Radio
donderdag 10 februari 2022

Dirk Scheele start als dj bij Hallokids Radio

De bekende kinderpopartiest Dirk Scheele gaat radio maken voor Hallokids Radio, de radiozender voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar. Vanaf 12 februari is elke zaterdag- en zondagochtend om 9.00 uur De Dirk Scheele Show te horen bij de zender.

Samen met zijn gitaar neemt Dirk de luisteraars mee op reis. De show heeft iedere week een nieuw thema met bijpassende liedjes van Dirk en van andere artiesten die hij een warm hart toedraagt.

Dirk Scheele: “Ik heb veel televisieprogramma’s gemaakt, maar nu ga ik voor het eerst in mijn 25-jarige carrière een eigen radioshow maken. Ik heb er heel veel zin in en ga er een interactieve show van maken. Bovendien kan ik vanuit mijn achtergrond als muziektherapeut met mijn stem en mijn liedjes de kinderen goed bereiken!”

Mayoni Oosterhoff, dj en eigenaar van de radiozender, is enorm blij met de komst van Dirk: “Hij is al jaren een icoon op het gebied van kindermuziek. Menig ouder en kind zal hem kennen, dat maakt de show extra leuk om te luisteren. Ideaal om de radio speciaal in het weekend aan te zetten. Het scherm even aan de kant en genieten maar.”

Hallokids Radio is een online radiozender voor gezinnen met jonge kinderen. De zender combineert muziek voor en door kids met de grootste hits van nu. De zender is te beluisteren via www.hallokidsradio.nl, maar ook via TuneIn, Deezer, Juke en www.radiozenders.fm.

Bron: Hallokids Radio/BM

Bericht delen