Dennis van der Geest presenteert De Veronica Inside Ochtendshow
zaterdag 28 augustus 2021

Dennis van der Geest presenteert De Veronica Inside Ochtendshow

Maandag 30 augustus is De Veronica Inside Ochtendshow terug van vakantie. Nog zonder Wilfred Genee, die iets langer vrij neemt, maar met Dennis van der Geest.

Co-host Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen hebben de oud-judoka en presentator verzocht om het team te versterken gedurende de afwezigheid van Wilfred Genee.

Dennis van der Geest: “Ik ben enorm vereerd dat Niels en Florentien mij hiervoor hebben gevraagd. Radio maken is topsport, helemaal zo vroeg in de ochtend. Ik ben een groot muziekliefhebber, dus deze uitdaging om De Veronica Inside Ochtendshow te presenteren ga ik graag aan.”

De Bonanza XL
De komende weken is er nog een wisseling in de programmering van Radio Veronica. Omdat Tim Klijn en Celine Huijsmans van De Veronica Middagshow met vakantie zijn, grijpen Rob Stenders en Caroline Brouwer de gelegenheid aan om De Bonanza om te dopen tot De Bonanza XL en de uitzendingen met twee uur te verlengen. Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 17 september kunnen luisteraars iedere werkdag tussen 14.00 en 18.00 uur hun favoriete platen aanvragen.

Om 18.00 uur neemt Marisa Heutink tot 21.00 uur het stokje van hen over en Sander Schrik sluit de dag af met zijn programma tussen 21.00 en 00.00 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen