Dennis Ruyer stopt met Dance Department bij 538
maandag 1 november 2021

Dennis Ruyer stopt met Dance Department bij 538

Dennis Ruyer gaat stoppen met zijn programma Dance Department op Radio 538. Volgende week is de laatste uitzending van het danceprogramma, dat al jarenlang op zaterdagavond te horen is. Dat meldt Radiofreak.nl.

“Na vijftien jaar in de Dance Department-controleroom is het tijd voor mij om mijn horizon te verbreden”, aldus Dennis. “Ik ben erg trots dat ik deel heb mogen uitmaken van de elektronische muziek-scene.”

Dennis werkt al sinds begin deze eeuw bij Radio 538. Hij presenteerde er op bijna alle tijdsloten een programma, van de ochtenduren tot de avonduren. Sinds 2006 is hij wekelijks te horen met Dance Department. “Ik begon met de show in oktober 2006, dus dat is op de kop af vijftien jaar”, aldus Dennis in de uitzending.

Laatste aflevering
Volgende week zaterdag presenteert de radiomaker de laatste Dance Department. De show duurt dan een uur langer en brengt volgens Dennis ‘het beste van de afgelopen vijftien jaar’. Sinds 2017 is Dennis ook te horen op Radio Veronica, waar hij momenteel Ruyer’s Goud van Oud presenteert, elke werkdag van 09.30 tot 12.00 uur.

Bron: Radiofreak/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen