Dennis Ruyer en Celine Huijsmans presenteren nieuwe Veronica Middagshow
dinsdag 27 oktober 2020

Dennis Ruyer en Celine Huijsmans presenteren nieuwe Veronica Middagshow

Vanaf maandag 2 november presenteert dj Dennis Ruyer de nieuwe Veronica Middagshow. Aan zijn zijde zit Celine Huijsmans, die een rol als sidekick gaat vervullen en het nieuws verzorgt.

Beide stemmen zijn bekend bij de Veronica-luisteraar. Ruyer is momenteel iedere werkdag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur, Huijsmans leest nu dagelijks het nieuws in de middagshow Veronica Inside, die naar de ochtend verhuist.

Dennis Ruyer: “Heerlijk om deze vakantiebaan van afgelopen zomer door te trekken richting de winter. De middag is de plek waar alles samen komt op de radio. De werkdag van je afschudden, richting je avond met het laatste nieuws, de oogverblindende Celine, de beste muziek, en de leukste luisteraars.”

Celine Huijsmans: “De middag is een heerlijke plek om radio te mogen maken. Er is ruimte voor verdieping van het gesprek van de dag, het nieuws van de avond komt binnen en de muziek mag nét wat harder dan ‘s morgens. Ook krijg ik de kans om mij te ontwikkelen als sidekick waar ik erg naar uitkijk. Dennis en ik hebben van de zomer al een voorproefje gehad van wat deze show zou kunnen zijn en dat smaakte zeker naar meer.”

Marc Adriani, Programma Directeur Radio: “Dennis en Celine zijn een goede match en een unieke combinatie, we hebben ze de afgelopen zomer als vervanger van Veronica Inside al kunnen horen. Met de nieuwe ochtend- en middagshow introduceert Veronica per 2 november een stevige programmering die past bij waar de zender voor staat.”

Dennis Ruyer presenteert naast zijn dagelijks programma op Veronica ook Dance Department op Radio 538. Dit zaterdagavondprogramma blijft de dj combineren met de nieuwe Veronica Middagshow. Celine Huijsmans is naast Veronica-gezicht ook presentatrice van het SBS6-televisieprogramma Shownieuws, dat zij zal blijven presenteren.

Bron: Talpa Network/BM
Foto’s: William Rutten/Remko Modderkolk/Talpa

Bericht delen