De Uithaal terug op 100% NL
maandag 22 augustus 2022

De Uithaal terug op 100% NL

Vanaf maandag 22 augustus is De Uithaal weer te horen bij 100% NL. Denk jij te weten welke BN’er de iconische uithaal zingt? Stuur De Uithaal via een bericht in de gratis 100% NL app.

Word jij teruggebeld? Dan mag jij zeggen wie de uithaal zingt. Heb je het goed, dan win je de jackpot! Heb je het fout, dan gaat er € 100,- extra in de pot. Elke nieuwe uithaal begint bij € 1.000,-. De foute antwoorden vind je terug op Instagram in de stories.

Hint
Wanneer De Uithaal € 1.000,- meer waard is geworden, krijgt de luisteraar een hint over de identiteit van de persoon achter De Uithaal. Verzamel de hints en kom erachter welke BN’er de uithaal zingt.

Finalespel
Mocht De Uithaal op vrijdag 16 september om 16.00 uur niet geraden zijn, spelen we het finalespel, waarbij de jackpot er sowieso uitgaat. Om jullie een handje te helpen spelen we: Hint of 100. De luisteraar heeft de keuze om direct te raden wie De Uithaal is en verdient daarmee € 100,- extra in de jackpot. Of de luisteraar kan kiezen voor een extra hint. Speel je mee?

Bron: 100% NL/BM

Bericht delen