dinsdag 16 januari 2018

De Perstribune vanaf de Open Studio Dagen

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune opent de deuren. Het programma wordt zondag live gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes vanuit de MAX-televisiestudio’s, in het kader van de Open Studio Dagen in Hilversum.

Te gast zijn onder anderen André van Duin en Marit Bouwmeester. Publiek is welkom om de uitzending bij te wonen.

André van Duin, te gast tussen 12.00 en 13.00 uur, debuteert zondag als presentator van een nieuw seizoen Heel Holland Bakt. In De Perstribune vertelt hij hoe het is om de populaire Martine Bijl te vervangen. Ook schuift één van de bakkende kandidaten aan: Dagmar Oudshoorn, burgemeester van Uithoorn.

In het tweede uur van De Perstribune zijn twee Olympiërs te gast: zeilster Marit Bouwmeester en tienkamper Eelco Sintnicolaas. De één, Bouwmeester, pakte in Rio een historische gouden medaille; de ander, Sintnicolaas, moest geblesseerd afhaken.

Verder in De Perstribune: Vliegende Keep Jules van der Wardt is bij het Nederlands elftal en tv-recensent Ron Vergouwen duikt in de geschiedenis van kookprogramma’s op tv.

De Perstribune, live vanuit studio 23 op het Media Park in Hilversum, zondag 4 september van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen