De Coen en Sander Show vanuit luchtballon
woensdag 12 september 2018

De Coen en Sander Show vanuit luchtballon

538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga strepen binnenkort een nieuwe locatie van hun bucketlist af en gaan de lucht in voor een uitzending van De Coen en Sander Show.

De dj’s maken hun radioshow eenmalig vanuit een varende luchtballon en schrijven daarmee volgens Talpa Radio geschiedenis op de Nederlandse radio. Coen en Sander stijgen op maandag 24 september tot grote hoogte. Mocht het weer tegen zitten dan proberen Coen en Sander het een dag later opnieuw. Luisteraars maken kans om deze bijzondere uitzending bij te wonen.

Coen Swijnenberg: “Na ruim een jaar organisatie en ons hoofd breken ziet het ernaar uit dat het eindelijk gaat lukken om onze langgekoesterde wens in vervulling te laten komen: een radio-uitzending vanuit de lucht. Het is de eerste keer dat je een live radio-uitzending over je heen ziet vliegen.”

Sander Lantinga: “Heel bijzonder om ‘on air’ te gaan vanuit een van de grootste luchtballonnen van Europa. Het probleem is alleen wel dat zowel Coen als ik last hebben van hoogtevrees, dus hopelijk vallen we niet door de mand…”

Niet alleen de dj’s presenteren de show live vanuit de luchtballon, ook verzorgt nieuwslezeres Jo van Egmond het laatste nieuws vanuit de lucht. Een handjevol luisteraars maakt kans om samen met Coen en Sander mee te varen en de uitzending bij te wonen.

Talpa Radio stelt: ‘De dj’s schrijven hiermee geschiedenis op de Nederlandse radio. Nooit eerder ging een complete radiostudio de lucht in met een luchtballon’. Maar op 9 november 2006 maakte Radio Luchtpiraat al een uitzending vanuit een luchtballon, zoals hier te zien is.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen