Davina Michelle treedt vier keer op in leeg Ahoy
woensdag 18 maart 2020

Davina Michelle treedt vier keer op in leeg Ahoy

Radio 538 en Davina Michelle willen alle Nederlanders extra energie geven en een hart onder de riem steken tijdens de coronacrisis. Onder de noemer 17 miljoen mensen geeft Davina Michelle vier akoestische optredens in een leeg Ahoy in Rotterdam.

Ze wordt bijgestaan door diverse bekende artiesten. Het publiek zit niet op de tribune, maar thuis. Vanaf vrijdag 20 maart is 17 miljoen mensen vier vrijdagen te volgen via TV 538, Radio 538, KIJK.nl en JUKE. Uiteraard worden de regels van het RIVM omtrent het coronavirus hierbij gehandhaafd.

Davina Michelle: “Nadat onze shows in de AFAS gecanceld werden, zijn we meteen gaan denken hoe we uit deze situatie toch een klein sprankje positiviteit kunnen halen. We hebben gezocht naar een manier om met andere artiesten zo veilig en verantwoord mogelijk muziek te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Want als jullie niet naar ons kunnen komen, komen wij wel naar jullie! Nu, slechts een paar dagen later, staan we met een aantal van de grootste artiesten van Nederland in een leeg Ahoy om het land een hart onder de riem te steken.”

Davina Michelle geeft samen met twee gastartiesten een miniconcert zonder publiek. Nederlandse artiesten Snelle, DI-RECT, Rolf Sanchez, Maan, Emma Heesters, Wulf, Alain Clark en Glen Faria werken mee aan deze unieke, akoestische optredens in een leeg Ahoy. Iedere aflevering van 17 miljoen mensen eindigt met een nieuwe versie van 15 miljoen mensen die speciaal voor dit project is geschreven en door Davina en de gastartiesten samen wordt gezongen.

Vanaf vrijdag 20 maart is er aandacht in het programma Weekend Wietze voor de concert-serie 17 miljoen mensen. Om 21.00 uur is het concert te zien op TV 538 met extra backstagebeelden en quotes van de artiesten. Deze variant is daarna ook te zien op het 538 YouTube kanaal, KIJK.nl en JUKE.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen