dinsdag 16 januari 2018

Dag van het Gebroken Hart bij NPO Radio 2

Op maandag 13 februari staan de programma’s van NPO Radio 2 vanaf 9.00 uur in het teken van de Dag van het Gebroken Hart. De zender viert al het moois dat hartenpijn ons gebracht heeft: poëzie, films, kunst en natuurlijk mooie muziek.

’s Avonds is in De Staat van Stasse tussen 20.00 en 22.00 uur het Festival van het Gebroken Hart te horen, live vanuit de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Daar spelen artiesten als The Kik, Anneke van Giersbergen, Jeangu Macrooy, Linde Schöne, Elvira en Ellen ten Damme in intieme setting de tranentrekkendste, hartverscheurende hits.

Vervolgens zendt NPO Radio 2 tussen 22.00 en 6.00 uur ’s morgens de Hartverscheurende 100 uit, met de grootste huiluitingen uit de popmuziek en de mooiste troostliedjes. 

De dj’s vertellen over hun tegenslagen op het liefdespad tijdens de Dag van het Gebroken Hart. De zender meldt: ‘Ga jij ook helemaal stuk na een relatiebreuk of ken je iemand die nog niet over zijn verdriet heen is? Laat het ons weten en vertel welke plaat erbij hoort. Je maakt dan kans op onder andere een fotoshoot voor je profiel… op een datingapp. Of een zwoele voicemail ingesproken door één van de NPO Radio 2 dj’s, en bioscoopkaartjes voor de licht erotische gebroken-hart film 50 Shades Darker.’

Bron: NPO Radio 2/BM

Bericht delen