Coen en Sander verlengen contract bij 538
woensdag 11 april 2018

Coen en Sander verlengen contract bij 538

Coen en Sander en Radio 538 verlengen hun samenwerking tot 2021. Het dj-duo heeft vandaag een nieuw driejarig contract ondertekend, waardoor het middagprogramma De Coen en Sander Show ook de komende jaren te horen is op 538.

Coen en Sander zijn sinds augustus 2015 te horen bij 538. Het marktaandeel in de doelgroep 15-49 jaar is de afgelopen jaren gestegen naar 19 procent in 2017 (jaargemiddelde).

Coen Swijnenberg: “Gezelligheid kent geen tijd, alleen wel tussen 16.00 uur en 19.00 uur! We maken van iedere radio-uitzending een feestje en hebben het ontzettend naar ons zin bij 538. Te gek dat we ook de komende drie jaar met ons team bij 538 radio blijven maken.”

Sander Lantinga: “De afgelopen drie jaar zijn voorbij gevlogen en we verheugen ons enorm op de komende drie! Naast alle mooie radio-uitzendingen kijken we ook vol trots naar de succesvolle edities van Das Coen und Sander Fest bij 538 en de unieke bucketlist-uitzendingen waar Coen en ik ons programma maken vanaf bijzondere plekken als Schiphol of de set van GTST.”

Menno Koningsberger, Algemeen Directeur Talpa Radio: “Coen en Sander behoren tot de top van radiomakers. Zij zetten zich vol enthousiasme in voor de gezelligste middagshow van Nederland. Het afgelopen jaar was voor Radio 538 een recordjaar qua luistercijfers, mede dankzij De Coen en Sander Show. We zijn blij hen in ieder geval de komende drie jaar weer aan 538 te kunnen verbinden.”

Bron: Talpa Radio/BM

 

Bericht delen