Coen en Sander trekken door het land met EK Tourbus
donderdag 3 juni 2021

Coen en Sander trekken door het land met EK Tourbus

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga trekken tijdens het EK voetbal het land in met een speciale oranje tourbus. De dj’s zullen op lokatie hun middagshow voor Radio 538 presenteren.

Omdat supporters de wedstrijden vooral thuis zullen beleven, willen de dj’s de ‘oranjesfeer’ naar de luisteraars thuis brengen. “Hoewel er ook alweer wat publiek in het stadion aanwezig mag zijn, zal het overgrote deel van de supporters de wedstrijden vanuit huis bekijken. Samen met onze luisteraars gaan we met de EK Tourbus voor een echte teamprestatie en hopen we de Oranjekoorts in Nederlandse huiskamers nog verder te laten stijgen”, aldus Coen.

De bus zal steeds op een andere plek parkeren en de dj’s ontvangen in hun bus, geheel coronaproof, gasten en artiesten. “We bezoeken iedere dag minimaal één bijzondere, opvallende of toffe plek vanwaar we de uitzending gaan maken. Uiteraard ontvangen we ook vrienden van de show in de bus en zorgen we voor bijzondere EK-optredens vanuit onze bus. Waar de EK Tourbus strandt, is nog onbekend: alles is mogelijk in het voetbal”, zegt Sander.

Ook andere programma’s van 538 staan in het teken van het EK voetbal, dat volgende week begint. Zo maken luisteraars kans op kaartjes voor de groepswedstrijden van het Nederlands elftal en strijden dj’s tegen elkaar en luisteraars in een eigen 538 EK-pool in de KNVB Oranje-app. De Coen & Sander Show is van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen. Op zondag 13 juni is er een extra editie van het programma.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen