dinsdag 16 januari 2018

Classic FM presenteert nieuwe gezichten

Pianiste en componiste Iris Hond en harpist Remy van Kesteren zijn de nieuwe generatie klassiekers die zich binden aan Classic FM. Hond en Van Kesteren willen, als ambassadeurs van het nieuwe klassieke geluid, samen met Classic FM klassieke muziek onder een breed publiek bekend maken.

Hond was eerder te zien in het AVRO-programma De Tiende Van Tijl. In 2012 werd zij benoemd tot ambassadrice van Aangenaam Klassiek. Van Kesteren wordt beschouwd als een van de avontuurlijkste harpisten van het moment. Eind vorig jaar toerde hij door de BeNeLux en Duitsland in de fameuze Night of the Proms.

In 2014 worden verschillende muzikale acties met de twee nieuwe gezichten ingepland. Lenny Hoogwerf, product manager Classic FM: “Met het aantrekken van de topartiesten Iris en Remy, willen wij aan de buitenwereld laten zien dat klassieke muziek echt voor iedereen toegankelijk is. Zij hebben op jonge leeftijd hun sporen in de muziekwereld verdiend en we zijn er trots op dat ze verbonden zijn aan Classic FM.”

Bron: Classic FM/Broadcast Magazine

Bericht delen