Chantal Janzen heeft mooiste vrouwenstem van Nederland
donderdag 18 juni 2020

Chantal Janzen heeft mooiste vrouwenstem van Nederland

Chantal Janzen beschikt over vele talenten: ze is onder andere actrice, musicalster, presentatrice, zangeres én heeft haar eigen magazine. Daar mag ze nu nog een titel aan toevoegen: mooiste vrouwenstem van Nederland.

Chantal Janzen is namelijk door de luisteraars van De Coen en Sander Show uitgeroepen tot de vrouw met het mooiste stemgeluid van ons land. Coen en Sander startten twee weken geleden de zoektocht naar aanleiding van de FHM500, de jaarlijkse zoektocht naar de mooiste vrouw van Nederland. De 538-dj’s vonden het hoog tijd voor een radio-editie van de verkiezing.

Chantal Janzen werd woensdagmiddag door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga verrast met het nieuws dat zij de winnares is van de Gouden Stemband. Chantal Janzen: “Maar wie stemt er dan in godsnaam? Hebben mijn ouders zo vaak gestemd? Mocht dat?”

Chantal vertelde dat ze vroeger voor gek werd verklaard toen ze haar ambities om te presenteren kenbaar maakte. Chantal Janzen: “Toen ik zei: ik wil gaan acteren of presenteren, zeiden veel leraren: dan moet je wel normaal gaan praten. Dat ik dit dan win is een anekdote die dan echt waar is.”

Top 6 mooiste vrouwenstemmen van Nederland
Jo van Egmond, de nieuwslezeres van De Coen en Sander Show, heeft de Zilveren Stemband ontvangen. Zij is tweede geworden in de verkiezing en is daarmee de runner-up. De Bronzen Stemband is voor Leonie ter Braak, op de derde plaats. De hele top 6 ziet er als volgt uit:

goudenstemband200

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen