Business Open 3.0 op New Business Radio
maandag 18 mei 2020

Business Open 3.0 op New Business Radio

Op New Business Radio start Roelof Meijer dinsdag 19 mei met het nieuwe programma Business Open 3.0. Samen ondernemen, netwerken en verbinden staan centraal in dit nieuwe programma.

Business Open 3.0 verbindt in elke uitzending verschillende zakelijke relaties aan elkaar om samen op een leuke manier succesvol zaken te kunnen doen. Het programma is vanaf dinsdag 19 mei elke derde dinsdag van de maand tussen 16.00 en 17.00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast.

Business Open 3.0 wordt gepresenteerd door Roelof Meijer, die ook het programma My Personal Finance maakt op New Business Radio. Meijer stond begin jaren negentig aan de wieg van persoonlijke financiële planning in Nederland en sindsdien begeleidt hij ondernemers op het gebied van hun financiële toekomst. Naast zijn advieswerk is Roelof Meijer hoofdredacteur van de Nieuwsbrief Financiële Planning en Nextens Fiscaal Advies.

Roelof Meijer: “Netwerken is cruciaal voor ondernemers. Voor iedereen eigenlijk. In dit nieuwe programma laten we zien dat netwerken niet alleen effectief maar ook erg aangenaam kan zijn. Ik krijg er heel veel inspiratie uit en daarom heb ik erg veel zin in dit nieuwe programma.”

Bron: New Business Radio/BM

Bericht delen