dinsdag 16 januari 2018

BNR Hemmen live vanaf 30 meter hoge reclamemast

Het programma BNR Hemmen komt volgende week elke dag vanaf verschillende locaties, in het kader van de BNR Mobility Week. Op dinsdag 5 september tussen 12.00 en 14.00 uur wordt het programma live vanaf de 30 meter hoge reclamemast aan de A27 bij Houten uitgezonden.

Presentator Roelof Hemmen en zijn gasten worden met een hijskraan in de mobiele studio getakeld.
 
Maandag 4 september gaat de BNR Mobility Week van start. Kopstukken uit de Nederlandse auto- en mobiliteitssector geven antwoord op de meest prangende vragen. Ook wordt luisteraars gevraagd mee te denken over oplossingen voor het fileprobleem.
 
Als er geen veranderingen komen ziet het er naar uit dat de Randstad over tien jaar voor automobilisten ontoegankelijk wordt tijdens de spitsuren. Slibt de Randstad daadwerkelijk dicht? Is er een antwoord op het fileprobleem? Zal men zich over tien jaar per vliegtuig of boot moeten vervoeren?
 
Maandag 4 september vindt de start van de BNR Mobility Week plaats op een rondvaartboot in Amsterdam en is BNR ook aanwezig bij de Shell in Amsterdam bij het Westerpark. Dinsdag 5 september is BNR te vinden bij een 30 meter hoge reclamemast aan de snelweg bij Houten richting Utrecht en ook aanwezig bij OK tankstation Nieuwegein, langs de snelweg net voor de reclamemast bij Houten. Woensdag 6 september wordt er uitgezonden vanuit Amsterdam Centraal. Donderdag 7 september vanaf Rotterdam Airport. De BNR Mobility Week sluit op 8 september af in Apeldoorn vanaf een bus die op waterstof rijdt en BNR is dan ook aanwezig bij de Shell aan de Lange Amerikaweg.

Bron: BNR/BM

Bericht delen