dinsdag 16 januari 2018

BNR Brasil met Humberto Tan

Tijdens het WK voetbal is BNR Brasil met Humberto Tan elke werkdag te beluisteren van 16:00 tot 16:30 uur. Het programma behandelt zowel de sportieve als de zakelijke, maatschappelijke en politieke kant van het WK.

De presentatie is in handen van Humberto Tan, de vaste presentator van het programma BNR Sportzaken. Bob van Oosterhout, directeur van sportmarketingbureau Triple Double, is zijn co-host. De eerste uitzending is op 11 juni.

Tan kijkt er naar uit om het programma te maken: “Brazilië is voetbal. Brazilië is een economische Jaguar. Brazilië past tijdens het WK dus ideaal bij BNR Nieuwradio. Super om het WK in het land van de carioca’s, caipirinha’s en Capibara’s van dichtbij te voelen en proeven!” Hoofdredacteur Sjors Fröhlich vindt het geweldig dat BNR Nieuwsradio een dagelijkse WK-show met Humberto vanuit Brazilië gaat maken. “Humberto brengt sport, maatschappij, economie en politiek bij elkaar. Zo hoeft ook de BNR-luisteraar niets te missen van het WK Voetbal. We zorgen ervoor dat je optimaal wordt geïnformeerd en net even iets meer hoort dan ergens anders.”

Aanvankelijk verblijft BNR Nieuwsradio in Salvador, de eerste speelstad van Oranje. Vanaf maandag 16 juni komen alle uitzendingen vanuit Rio de Janeiro. Het programma blijft in de lucht zolang Oranje nog in het toernooi zit.

Bron: BNR/Broadcast Magazine

Bericht delen