dinsdag 16 januari 2018

BN’ers in actie voor 3FM Serious Request

Bekende Nederlanders komen volop in actie voor 3FM Serious Request 2017. Na Dennis Weening, Julian Jordan, Anna Nooshin en Sherida Spitse is het de beurt aan Frans Duijts, Wendy van Dijk en Barry Atsma. Het drietal voert actie en zamelt fanatiek geld in voor de jaarlijkse Glazen Huis-actie van NPO 3FM.

Niet alleen in Apeldoorn, maar in het hele land komt jong en oud al in actie voor 3FM Serious Request. Vanaf 18 december zetten 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn zich vanuit het Glazen Huis in Apeldoorn in om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen. Ze krijgen hierbij hulp van vrienden en vriendinnen uit de showbizz.

Frans Duijts: zondag 26 november
Op zondag 26 november (19.00 – 22.00 uur) organiseert zanger Frans Duijts een Hollandse avond voor 3FM Serious Request. Samen met zijn vrienden John de Bever, John West, Wesly Bronkhorst en Vinzzent zingt Duijts de verzoeknummers die het feestende publiek tegen betaling aanvraagt. De hele avond is te volgen via NPO 3FM. 3FM-dj Frank van der Lende zet zijn hele uitzending in het teken van Frans Feestje en zendt live uit vanuit Utrecht. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via 3fm.nl/Frans.

Wendy van Dijk: maandag 27 november
Op maandag 27 november (15.00 – 16.30 uur) zet Wendy van Dijk zich in voor 3FM Serious Request. Tijdens de lancering van het decembernummer van WENDY Magazine wordt er een live actie gevoerd. Hoe ze dat precies gaat doen, maakt ze aanstaande maandag bekend. 3FM-dj Domien Verschuuren doet verslag voor NPO 3FM. Volg de actie via 3fm.nl/Wendy.

Barry Atsma: maandag 4 december
Op maandag 4 december (09.00 – 14.00 uur) daagt acteur Barry Atsma zichzelf uit voor 3FM Serious Request. In sportcentrum Oudenrijn in Utrecht tennist de acteur vijf uur lang met sporters, 3FM jocks en fans, mits er 60 euro per uur wordt opgehaald. Doneren kan door ‘SR’ te sms’en naar 4333 of via 3fm.nl/Barry.

Bron: NPO/BM

Bericht delen