Big Five in het teken van televisie
zaterdag 20 maart 2021

Big Five in het teken van televisie

Big Five, het programma van BNR Nieuwsradio, gaat komende week over de toekomst van televisie. Elke werkdag spreekt Art Rooijakkers tussen 10.00 en 11.00 uur een bekende gast uit de televisiewereld over de kracht en zwakte van het medium.

Maandag 22 maart is de gast Giel de Winter. Hij is een Nederlandse online persoonlijkheid, dj, presentator en creatief directeur bij Talpa Social. De Winter kreeg vooral naamsbekendheid nadat hij het YouTube-kanaal StukTV startte.

Georgette Schlick is dinsdag 23 maart te gast in Big Five. Zij is CEO bij Fremantle Nederland en België. Fremantle maakt media voor traditionele broadcasters en nieuwe mediaplatformen zoals Netflix en Videoland. Fremantle is onderdeel van Fremantle Group, die eigendom is van RTL Group.

Woensdag 24 maart volgt Paul Römer. Sinds juni 2019 is hij bij Talpa Network Managing Director Radio en Televisie. Daarvoor was hij ondermeer directeur bij de NTR en lid van de Raad van Bestuur van Endemol Holding.

Peter van der Vorst is de gast van donderdag 25 maart. Hij is Programmadirecteur van RTL Nederland en een voormalig Nederlandse televisiepresentator en programmamaker. Hij was eigenaar van het productiebedrijf Vorst Media, dat hij verkocht in 2016 aan Talpa.

Vrijdag 26 maart is Frans Klein te gast. Klein is Directeur Video van de Nederlandse Publieke Omroep. In 2004 werd hij media-directeur van de VARA. In die rol was hij medeverantwoordelijk voor de fusie van de VARA met BNN tot BNNVARA in 2014.

Bron: BNR/BM

Bericht delen