dinsdag 16 januari 2018

Bas Westerweel presentator op BNR Nieuwsradio

Bas Westerweel gaat aan de slag bij BNR Nieuwsradio. Van Klokhuis tot programma’s voor omroep LLiNK: de televisiecarrière van Westerweel is divers. Radio maken stond altijd al hoog op zijn verlanglijstje. “Ik ben blij dat ik aan de slag kan bij een ondernemende zender als BNR. In dit nieuwe programma kan ik ook mijn passie kwijt: met jong en onbedorven enerzijds en oud en wijs anderzijds over dezelfde drijfveer praten.”

Westerweel presenteert vanaf morgen het nieuwe BNR Generatie Einstein. In het programma zit een jonge ondernemer van twintig die net een bedrijf heeft gestart aan tafel met een ondernemer die al twintig jaar in het vak zit. In hoeverre verschilt hun visie en aanpak van elkaar en hoe kijken ze naar elkaars plannen?

“BNR is altijd op zoek naar nieuwe kansen en wars van conventies. De aanstormende ‘generatie einstein’ heeft lak aan bestaande regels en heeft bovendien ook niet te kampen met de ballast van ‘dat doen we al jaren zo’, aldus BNR hoofdredacteur Paul van Gessel. Net als Bas krijg ik altijd erg veel energie van jonge mensen die hun droom verwezenlijken.”

Het idee achter BNR Generatie Einstein komt van de makers van het gelijknamige boek van Jeroen Boschma en Inez Groen. De generatie Einstein, ook wel generatie Y genaamd, is de generatie geboren na 1985 en opgegroeid in de digitale informatiemaatschappij. Een creatieve, multidisciplinaire netwerkgeneratie.

Bron: BNR/Broadcast Magazine

Bericht delen