dinsdag 16 januari 2018

Bas van Werven terug bij BNR Nieuwsradio

Bas van Werven is de opvolger van Tom van ’t Hek als presentator van BNR De Ochtendspits. Vanaf maandag 5 september presenteert Van Werven elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur BNR De Ochtendspits op BNR Nieuwsradio.

Op dit moment is hij nog presentator van EenVandaag bij AVROTROS. Eerder was Van Werven al vele jaren presentator van het ochtendprogramma op BNR Nieuwsradio. Bas van Werven: “Het is geweldig om terug te kunnen keren naar dit prachtige radiostation en dit mooie tijdstip. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier bij EenVandaag gewerkt, maar BNR Nieuwsradio is altijd in mijn hart gebleven. Oude liefde roest niet, zo blijkt. Ik heb er heel veel zin in en zie grote mogelijkheden voor BNR Nieuwsradio in de toekomst.”
Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Ik ben ongelooflijk blij dat Bas terugkomt bij BNR Nieuwsradio. Het valt niet mee om iemand als Tom van ’t Hek te vervangen als ochtendpresentator. Bas heeft al met dat bijltje gehakt en na al die jaren werd zijn naam nog regelmatig genoemd.”

Bron: BNR Nieuwsradio

 

Bericht delen