dinsdag 16 januari 2018

Bart van Leeuwen vertrekt bij Radio Veronica

Radio Veronica en dj Bart van Leeuwen hebben in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. De afgelopen tien jaar presenteerde Van Leeuwen elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur het programma Goud van Oud, maar daar kwam op 4 november een einde aan.

Radio Veronica lanceerde vanaf die datum een nieuwe koers en paste de programmering aan. In het toenmalig persbericht werd meegedeeld dat met Bart van Leeuwen werd gesproken over een nieuwe plek in die programmering, maar nu hebben beide partijen besloten om de samenwerking te beëindigen.

Bart van Leeuwen: “Meer dan 40 jaar geleden begon voor mij het succesvolle en belangrijke hoofdstuk Radio Veronica. Dat hoofdstuk is nu definitief ten einde. Ik dank al mijn vrienden bij de Sky Radio Group en in het bijzonder bij Radio Veronica voor de samenwerking, collegialiteit en vriendschap in de afgelopen tien jaar. Het ga jullie goed! Maar mijn dank gaat bovenal naar alle luisteraars die steeds weer de moeite hebben genomen om tussen 9 en 12 ’s morgens te kiezen voor mijn programma.”

Niels Hoogland, Station Director Radio Veronica: “Met zijn unieke persoonlijkheid, herkenbare stemgeluid en staat van dienst is Bart van Leeuwen een radio-icoon, die door de jaren heen heel belangrijk is geweest voor Radio Veronica. Ik wil Bart namens alle medewerkers dan ook heel hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en zijn bijdrage aan het succes van Radio Veronica.”

Bron: Sky Radio Group

Bericht delen