dinsdag 16 januari 2018

Bart Meijer (BNN) op zondag op Radio 1

Vanaf 20 oktober presenteert Bart Meijer het programma Start met Bart op Radio 1. Samen met de talenten van BNN University maakt hij van 05.00 tot 07.00 uur een ‘dynamisch programma om de zondag fris mee te beginnen’, zo meldt BNN.

Meijer is onder andere bekend als een van de presentatoren van het jeugdprogramma Het Klokhuis, maar hij startte zelf ook bij BNN Radio. In het programma zal hij alles uit zijn University-talenten proberen te halen, die de redactie vormen en als verslaggevers op pad gaan.

Toen de kans zich voordeed om naast tv ook weer radio te gaan maken, zei Meijer meteen volmondig ja. Er is iedere week een live-verslaggever te horen tijdens de uitzending en ook krijgt een van de talenten een uitdaging op zijn of haar bordje. Ook gaan de jonge verslaggevers iedere week op zoek naar excentrieke landgenoten in Vreemde Vogels. Nieuw is dat de luisteraar in de uitzending kan volgen hoe en waarom onderwerpen tot stand zijn gekomen: de meest interessante momenten van de redactievergadering zijn ook in de uitzending te horen.

Start met Bart is vanaf zondag 20 oktober te horen.

Bron: BNN

Bericht delen