Barry Paf draait uur lang Arcade op 100% NL
maandag 20 mei 2019

Barry Paf draait uur lang Arcade op 100% NL

In de De Barry Paf Show was maandagmorgen het liedje Arcade van Duncan Laurence een uur lang te horen op 100% NL. Barry Paf wilde op deze manier een eerbetoon geven aan de overwinning op het Eurovisie Songfestival.

“We hebben er zó lang op gewacht. 5 miljoen Nederlanders zagen Duncan Laurence na 44 jaar de winst binnenslepen. 100% NL support Duncan al sinds het begin. Dus ik dacht: laten we een uur lang Duncan Laurence draaien ter ere van zijn overwinning en natuurlijk om de Songfestivalsferen er nog eens goed in te houden”, vertelt een enthousiaste Barry Paf.

Een uur lang non-stop Arcade is een uniek moment in de geschiedenis. Ook Getty Kaspers, de winnares van het Eurovisie Songfestival in 1975, had nog een persoonlijke boodschap voor Duncan Laurence: “Lieve Duncan, Getty van Teach-In hier! Van harte gefeliciteerd. Het is geweldig dat na 44 jaar oma eindelijk mag rusten.”

De winnaar van het Eurovisie Songfestival is gisteren verrast met dubbel platina. Dat betekent dat het liedje Arcade 80.000 keer verkocht en gestreamd is. Duncan Laurence ontving de prijs zondag bij Pauw, die 2.275.000 kijkers trok met de ingelaste uitzending.

Bron: 100% NL/BM

Bericht delen