Barend van Deelen, Nellie Benner en Jelmer Gussinklo verlengen contract bij PowNed
woensdag 4 oktober 2023

Barend van Deelen, Nellie Benner en Jelmer Gussinklo verlengen contract bij PowNed

Radio-dj’s Barend van Deelen, Nellie Benner en producer Jelmer Gussinklo hebben hun contract bij PowNed met twee jaar verlengd. De komende jaren blijven zij met Barend & Benner de NPO 3FM-luisteraar entertainen met hun middagshow, iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur.

Dinsdag, precies een jaar na de eerste uitzending, maakte het radioteam het heuglijke nieuws bekend. Barend van Deelen: “Het afgelopen jaar hebben we onwijs veel lol gehad aan het maken van de bijna nummer 1 middagshow! De komende twee jaar gaan we echt nummer 1 worden. PowNed en 3FM, bedankt voor het vertrouwen. Wij hebben er zin aan! Lekker man!”

Nellie Benner: “Het is belachelijk leuk met die maniakken, dat had ik van tevoren nooit durven dromen. We lijken soms van een andere planeet te komen, maar ‘de kroeg Barend en Benner’ wordt steeds voller, omdat wij en de luisteraar altijd onszelf mogen zijn. Dat is een verademing. Laat die twee jaar maar komen.”

Florent Luyckx, hoofd Audio van PowNed: “Met Barend & Benner waait er een frisse wind door NPO 3FM en door het radiolandschap, en het programma heeft zich in een jaar tijd ontwikkeld tot een van de best beluisterde en meestbesproken shows op de zender met een groot potentieel. Het programma is op en top PowNed: scherp, humoristisch en zonder filter. Alle reden om deze succesvolle samenwerking te verlengen.”

Bron: PowNed/BM

Bericht delen