dinsdag 16 januari 2018

Autoshow BNR Nieuwsradio naar de TROS

In het komende radioseizoen start de TROS met het nieuwe programma TROS Autoshow op Radio 1. Presentatoren en autofreaks Bas van Werven en Carlo Brantsen bespreken elke zaterdagmiddag op geheel eigen wijze het nieuws uit de wereld van de auto. Het duo is nu nog te horen op BNR Nieuwsradio met De Nationale Autoshow. Het programma is op acht momenten in de week te beluisteren.

Alles kan langskomen: van onbetaalbare sportmodellen tot Chinese koekblikken, van benzineslurpers tot ultragroene elektrische auto’s. Het programma heeft elke week een rij-impressie en natuurlijk komen er ook gasten langs. Niet alleen om te spreken over hun liefde voor de auto, maar ook over mobiliteit in een bredere zin en meer algemene ontwikkelingen in de internationale autowereld.

Bas van Werven maakte vorig jaar de overstap van BNR naar de TROS om vaste TROS-presentator van het actualiteitenprogramma EenVandaag te worden. Carlo Brantsen is hoofdredacteur van het autotijdschrift CARROS Magazine en treedt als autokenner regelmatig op in diverse media.

Vanaf zaterdag 10 september is het programma wekelijks te horen tussen 14.00 uur en 14.30 uur.

Bron: TROS/Broadcast Magazine

Bericht delen