Arrow Classic Rock weer landelijk op DAB+
vrijdag 18 juni 2021

Arrow Classic Rock weer landelijk op DAB+

De radiozender Arrow Classic Rock is vanaf vrijdag 18 juni weer landelijk te beluisteren via DAB+, met uitzondering van een klein deel van Zeeland en twee Waddeneilanden, die binnenkort volgen.

Met deze belangrijke uitbreiding versterkt de zender de ontvangstmogelijkheden en komt tegemoet aan de wens van veel luisteraars, die het radiostation via DAB+ ook weer in de auto kunnen beluisteren. De beluistering van DAB+ groeit snel nu de auto-industrie de verplichting heeft om iedere nieuwe auto te voorzien van een digitale radio, een gevolg van een Europese richtlijn die drie jaar geleden werd goedgekeurd.

Arrow Classic Rock viert dit jaar het 25 jarig bestaan en is al die jaren het enige radiostation in Nederland dat een podium biedt aan de rockklassiekers vanaf de jaren ’70. Op woensdagavond is twee uur aandacht voor de beste blues en het enige gepresenteerde programma is het Arrow Classic Rock Café op vrijdagmiddag, waar verzoekplaten van de luisteraars worden gedraaid. Naast digitale kabel en DAB+ is de zender ook online te beluisteren via arrow.nl.

Bron: Arrow Classic Rock/BM

Bericht delen