dinsdag 16 januari 2018

Armin van Buuren, Afrojack & Hardwell in 538 Hotel

Radio 538 en The College Hotel openen van 19 tot en met 22 oktober het 538DJ Hotel. Tijdens het Amsterdam Dance Event zendt 538 vier dagen live uit vanuit de bar van het Amsterdamse hotel. Zowel Armin van Buuren als Afrojack en Hardwell geven een exclusief optreden in de club van het 538DJ Hotel.

 

Luisteraars krijgen de kans om er te overnachten en winnen toegang tot de showcases. De radio-uitzendingen vanuit de bar zijn vrij toegankelijk.

Behalve live-uitzendingen en de showcases, neemt Radio 538 het hotel 4 dagen over. De 538 dj’s, onder wie Coen en Sander, Dennis Ruyer, Frank Dane, Mark Labrand, Edwin Noorlander, Martijn Biemans en Ivo & Daniel gaan zelf aan de slag in het hotel. Ze checken de gasten in, verzorgen de bediening en shaken de cocktails. Luisteraars van Radio 538 kunnen vanaf 10 oktober kaarten winnen voor de exclusieve optredens in het hotel. De winnaars maken tevens kans op een overnachting inclusief diner en ontbijt en toegang tot ADE evenementen. De vierde dj uit de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

The College Hotel Amsterdam, een viersterren boutique hotel met 40 kamers en vijf vergaderzalen in een stijlvol 19e-eeuws gebouw. Het uitvoerend personeel bestaat uit studenten van diverse Hotelscholen, die worden aangestuurd en gemanaged door professionals.

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen