dinsdag 16 januari 2018

Afrojack lanceert 538Dance Radio

Afrojack gaf vrijdagmiddag het startsein voor 538Dance Radio, een digitale dance zender. Het nieuwe station met non-stop de beste dance en radioshows van onder andere Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Hardwell, David Guetta en Tiësto is vanaf nu wereldwijd te horen.

Menno de Boer presenteerde het allereerste programma van 538Dance Radio, de Dance Top 538, live vanuit het 538DJ Hotel. 538Dance Radio leidt de luisteraar langs alle relevante dance stromingen en is herkenbaar, maar ook vernieuwend. Van futurehouse, techhouse, EDM, progressive en tropicalhouse tot cross-overs en unieke remixen: het station geeft de luisteraar energie in een gevarieerde mix. 538Dance Radio is 24 uur per dag te beluisteren via 538.nl/danceradio.

Dave Minneboo, radiodirecteur 538Groep, zegt: “Nederland is een bakermat als het gaat om dance, de meest toonaangevende en bekendste dj’s en producers van de wereld komen uit ons land en ook als het gaat om events loopt Nederland voorop. 538Dance Radio is een Nederlandse zender met wereldwijde ambities.”

De programmering is qua sound en energie afgestemd op ‘het moment’ van de dag. Zo wordt op zaterdag- en zondagnacht het programma Party Night uitgezonden en van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 uur en 9.00 uur is Kickstart te horen. 538Dance Radio is de thuishaven van populaire dj’s.

De 538-programma’s Dance Department en Global Dance Chart fungeren als mondiale gidsen in de dancemuziek en worden live uitgezonden op 538Dance Radio. De shows Dance All Day, Midnight Moves, Hit the Dancefloor en Late Night Shuffle maken de programmering compleet.

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen