dinsdag 16 januari 2018

5,8 miljoen luisteraars voor Sky Radio

Sky Radio The Christmas Station is de populairste radiozender van Nederland in de periode 6 tot en met 26 december 2016. Dit blijkt uit onderzoek, uitgevoerd door RadioCall, in opdracht van Sky Radio. 5,8 miljoen Nederlanders luisterden in de weken voor en tijdens Kerst naar The Christmas Station.

1 op de 4 Nederlanders luisterde op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag naar Sky Radio. Dit is een stijging van ruim 20 procent ten opzichte van vorig jaar. De luisteraars waardeerden de speciale programmering met het hoge rapportcijfer 7,3.

Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: “Het is geweldig dat zoveel mensen Kerst vieren met Sky Radio. Er is veel concurrentie, maar luisteraars weten gelukkig dat de ultieme kerstsfeer alleen te vinden is bij The Christmas Station. Fijn dat we daar zoveel mensen een plezier mee doen. We verheugen ons alweer op de Kerst van 2017.”

Sky Radio 101 FM stond van 6 december tot en met 26 december geheel in het teken van non-stop kerstmuziek. De hele maand kwamen op het non-stop muziekstation populaire en bekende kersthits voorbij.

Bron: Sky Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen