538 verzorgt locatie-uitzending vanaf TeamNL Olympic Festival
vrijdag 23 juli 2021

538 verzorgt locatie-uitzending vanaf TeamNL Olympic Festival

538-dj Frank Dane verhuist met de mobiele radiostudio tijdens de Olympische Zomerspelen naar het TeamNL Olympic Festival in Scheveningen. Live vanaf het sportstrand doet Frank met zijn team twee weken lang verslag van het internationale sportevenement en huldigingen van de Nederlandse medaillewinnaars.

Daarnaast ontvangen zij diverse sporthelden, leden van TeamNL en artiesten in de uitzending. In verband met het tijdsverschil met Tokyo verplaatst Frank niet alleen de studio, maar ook de uitzendtijden van zijn show. De 538 Middagshow: Let’s Go Tokyo is van maandag 26 juli tot en met donderdag 5 augustus iedere werkdag te horen van 16.00 uur tot 19.00 uur. Op vrijdag 30 juli en 6 augustus is de show te horen van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Frank Dane: “De 538-studio staat tijdens de Olympische Spelen op het TeamNL Olympic Festival: het kloppend hart van de Zomerspelen. We volgen de sporters in Tokyo op de voet en hebben ze zo snel als het kan bij ons in de uitzending. De dynamiek van het olympisch dorp is voelbaar op het festival en wij zitten daar met onze studio middenin. Zo halen we de Zomerspelen van Tokio naar Nederland en laten we onze luisteraars op een unieke manier genieten van het internationale sportevenement. Ik kan niet wachten tot we gaan beginnen!”

TeamNL Olympic Festival
Van 23 juli tot en met 8 augustus wordt op het sportstrand van Den Haag het TeamNL Olympic Festival gehouden. Het strand wordt omgetoverd tot hét thuisblijfevenement dat de olympische sferen van Tokyo naar Nederland brengt. Bezoekers kunnen de Spelen live volgen en samen de sporters aanmoedigen. Ook kunnen de mensen meteen de sporten uitproberen in samenwerking met circa 50 sportbonden. Daarnaast komen de medaillewinnaars direct vanuit Schiphol naar het strand om gehuldigd te worden.

De weekendshow van 538-dj Igmar Felicia komt op zaterdag 31 juli, zondag 1 augustus, zaterdag 7 augustus en zondag 8 augustus ook van 18.00 uur tot 21.00 uur vanaf het Olympic Festival in Scheveningen. De 538 Ochtendshow wordt tijdens de Olympische Spelen tijdelijk overgenomen door 538-dj Wietze de Jager.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen