dinsdag 16 januari 2018

538 transporteert olympische medaillewinnaars

Zodra een olympische sporter een medaille wint, brengt Viggo Waas hem of haar in de MedailleTaxi naar het Holland Heineken House waar de sporter ‘s avonds gehuldigd wordt. Waas stelt de sporters vragen die ingezonden zijn door luisteraars van Radio 538.

De volgende ochtend zijn de filmpjes van de taxirit te zien op de kanalen van 538, Samsung en NOC*NSF en te horen in De Frank & (Tijdelijke) Ochtendshow op Radio 538. Tijdens het ontbijt kan iedereen in Nederland direct een openhartig interview met de olympische winnaar bekijken.

Bronzen medaillewinnares Anicka van Emden, winnende wielrenners Anna van der Breggen en Tom Dumoulin en het dames dubbelvier roeiteam zijn al in de De olympische MedailleTaxi naar de huldiging gereden.

Viggo Waas: “De sporters hebben op de bank van de MedailleTaxi even de tijd om bij hun prestaties stil te staan. Het is leuk om te doen, zo’n intiem moment vlak voor de sporters in het feestgedruis van de huldiging verdwijnen. Daar ontstaan verhalen en momenten, waarin we onze medaillewinnaars op een nieuwe manier leren kennen.”

De MedailleTaxi is mogelijk dankzij een samenwerking tussen Samsung, NOC*NSF en 538. 538 is officieel mediapartner van NOC*NSF. Samsung heeft de taxi-bus ingericht met Galaxy S7 telefoons die als camera fungeren. De MedailleTaxi is ontwikkeld door 538Concepts.

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen