538 organiseert terrasconcert met Nielson
Zaterdag 09 mei 2020

538 organiseert terrasconcert met Nielson

Vanaf juni mogen de buitenterrassen voor het eerst sinds de coronacrisis voorzichtig weer open. Om dit te vieren organiseert Radio 538 het eerste coronaproof buitenconcert van de zomer.

Nielson zingt maandag 1 juni een handjevol gelukkige luisteraars toe vanaf het terras van de radiozender. Nielson: “De muziekbranche heeft het niet makkelijk en gaat het de komende tijd nog veel zwaarder krijgen. Ik kijk ernaar uit om 1 juni weer samen met een klein publiek te mogen genieten van muziek. Wie het kleine niet eert…”

Het terrasconcert vindt maandag 1 juni tussen 12.00 uur en 15.00 uur plaats, tijdens het programma Weekend Wietze met 538-dj Wietze de Jager. Aanwezige luisteraars worden getrakteerd op het concert vanuit de tuin van 538 aan de Bergweg in Hilversum. Luisteraars die 538Member zijn, kunnen zich aanmelden via 538.nl. Ook zijn toegangskaarten te winnen via het programma van Wietze de Jager.

Er is ruimte voor in totaal dertig personen en wordt er 1,5 meter afstand gehouden. Het terras is besloten en dus niet vrij toegankelijk.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen