538 lanceert muzikale spelshow Platenbazen
woensdag 13 maart 2019

538 lanceert muzikale spelshow Platenbazen

In Platenbazen wordt de muziek- en artiestenkennis van BN’ers getest. 538-dj Wietze de Jager en YouTuber Nesim Najih presenteren de show en zij krijgen versterking van muzikale vrienden.

Onder anderen Mr. Polska, Tony Junior, Samantha Steenwijk, Josylvio, Lange Frans, Jessie Jazz, Vinchenzo, Mike Williams en Maradonnie zullen er alles aan doen om naar huis te gaan als ultieme Platenbazen. De show is vanaf nu iedere dinsdag om 16.00 uur te zien op YouTube en vrijdag om 21.00 uur op TV 538.

Wietze de Jager: “Platenbazen is een echte muzikale strijd waarin we muziek- en artiestenkennis van de teams en onszelf testen, maar daar blijft het niet bij. We kijken ook hoe het is gesteld met de gouden keeltjes in een hilarische ‘karaopening’ waarin de kandidaten zich zingend voorstellen. In de spannende finaleronde moeten ze nummers afmaken door mee te zingen. Het was voor mij persoonlijk ook weer een bevestiging dat er echt geen zangcarrière in zit. En ik zou het Nesim ook niet aanraden…”

Nesim Najih: “Wietze en ik zijn aan elkaar gewaagd en hebben tijdens de opnames super veel gelachen. Muziek is natuurlijk leuk, maar winnen net iets meer. Alle teamleden hebben kennis van muziek en dat zorgt voor een fanatieke onderlinge strijd. De straf voor de verliezers is zowel grappig als pijnlijk: die moeten in een extra ronde een karaoke-nummer zingen terwijl ze onder stroom staan.”

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen